lauantai 15. helmikuuta 2014

Tulevaisuuden kartta


Pongasin eräästä laihdutusblogista "tulevaisuuden kartan" ja ajattelin laatia omia ajatuksia, mitä haluaisin nyt ja tulevaisuudessa.

Suurimpana toiveena tulee tietysti normaali paino johon sitten liittyy tämä uniapnea, terveys ja lapsensaanti.

-Tässä kuussa tuli puoli vuotta uniapneasta ja toivon tosi tosi paljon että puolen vuoden päästä kun on kotrolli käynti, hengityskatkoksia ei enään olisi. No saa sitä toivoa, luulempa ettei se kyllä tule toteutumaan niin nopeasti.

-Kotona kun vipeltää 2v4kk taapero niin toinen pikkunen olisi enemmän kun toivottu mutta sitä ei vaan ole kuulunut. Puoltoistavuotta yritystä saa jo aika epätoivoseksi jonka takia päätettiin keskittyä mun painonpudotukseen.

-Terveyttä ja onnellisuutta. Painon myötä varmasti lähtisi selkäsäryt ym muut pois ja vaikka tällä hetkellä olenkin super onnellinen, niin ainoa taakka harteilla on tuo paino. On varmaa sanomattakin selvää (ainakin ylipainoisille) etteikö se paino olisi joka päivä mielessä ja esteenä.

-Opinnot jäi kesken, juurikin uniapnean takia, koska ennen kun se diagnosoitiin niin nukahtelin kesken tunnin. Jopa lattialle istualtaa kesken tyttäreni leikkien. Näimpä tällä hetkellä olen kotosalla ja siirsin opintoja vielä vuodella, mahdollisen leikkauksen takia. 

-Oma asunto ja auto. Noi on nyt tollasia haaveita, joita toivon mukaa voisi joskus tulevaisuudessa toteuttaa, ei niin ajankohtasia.

-Kihloihin mentiin 111213 ja haitä olisin niin mielellää jo järjestämässä, mutta itse en huoli tämän kokosena mennä naimisiin koska tahdon häiden olevan isot tanssi häät niin on mun osottava nauttiakkin niistä, eikä se ole mahdollista tämän kokosena!

6 kommenttia:

  1. Haaveita, toiveita ja suunnitelmia on hyvä olla. Tsemppiä! Sulla on kova tahti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Mulla on hurja inspis päällä ja hyvä niin, toivottavasti kestää :)

    VastaaPoista
  3. Itselläni on ollut uniapnea ja cpap-laite käytössä jo yli 10 vuotta.Syyskuussa olin lihavuusleikkauksessa ja kaikkiaan vähän yli vuodessa on painoa lähtenyt 70kg ja vielä vaan on laite käytössä :(( Muut sairaudet kuten diabetes on kokonaan "parantunut" tai en siis tarvitse lääkkeitä ollenkaan ja muutkin vaivat helpottaneet. Mutta ensi marraskuun kontrolliin saakka lääkäri neuvoi vielä sitä laitetta käyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10 vuotta, hurjaa! :O
      Just tuota samaa "pelkään" että vaikka saisi painoa pudotettua niin silti uniapnea jäisi.. :S Toivottavast itse saat nyt marraskuussa pois laitteen käytöstä!

      Poista
  4. Tää oiski kiva idea! Pitää kattoa josko sais itestä irti samanlaisen postauksen.
    Tsemppiä! :)

    VastaaPoista