perjantai 7. helmikuuta 2014

-10 KILOA! :)

Käyn yleensä vaan maanantaisin puntarilla. Niin on helpompi että näkee paljon on viikossa tippunut, mutta eilen kun kävin sitten muuten vaan se näytti -9kg. Tänään aamulla en mitenkää malttanyt pysyä erossa puntarilta, koska mietin että oliskohan kymmenen kiloo menny rikki ja ilokseni sain sellaisen luvun kun toivoinki! -10kg  JEEEE :)
 



Eilen käytii ostamassa uus kamera,vanhan tilalle, niin saa otettua vähä selvempiä kuvia kun puhelimella, joten ajattelin ottaa itestäni tänne blogin puolelle kuvan. Mulla on muutama kuva otettu jo kun alotin tän projektin mutta niitä ei ole nyt koneella enään kun tulostin ne itselleni säilöön.

Saa nähä millasen viritelmän teen, että saan otettua kuvan niin ettei meidän asunnosta näkyisi paljoa, koska mä olen pitännyt toisen laista blogia kohta kolme vuotta jossa lähinnä kerron meijän taapero arjesta tuon 2 veen tyttäreni kanssa. Siellä kuintekin kuvia asunnosta ym niin en halua että tämä blogini vielä paljastuu kenellekkään. Mieheni ja perheeni tietää tästä, mutta en heillekkää ole linkannut tätä.

Mutta näihin iloisiin tunnelmiin toivotan hyvää vkl kaikille! :)


11 kommenttia:

  1. Onnea! Siis mistä lähtien -10 kg? Oli miten oli, hyvä saavutus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1.1.2014 puntaei näytti vielä 153 kun alotin tän.

      KIITOS :))

      Poista
    2. No on kyllä hyvä saavutus!

      Poista
  2. Onnea!!! :) Saitko viikossa kympin nutraten pois? Huikeeta!!! Mä sain aikoinaan 5-6 kg ja sekin oli uskomatonta, mutta tuo, tuo luku on jo jotain kans ihan mieletöntä! Onnee tosissaan:)
    Nyt sain 2,1-3,5kg vaan viikossa pois nutraten, eli ei ihan yhtä hyvä saavutus, mutta suunta on oikee, kun uudella pienemmällä "kymmenluvulla" kuitennii mennään täälläkin. Leikkaus ois loppukeväästä, mutta kirurgin mukaan pitää pudottaa painoo vielä mielellään hyvinnii ainakin 10kg (kaikki mitä yli menee on kuulema plussaa, eli hyvä juttu vaan lisäksi), oma tavoite ois se 15-20kg, hyvinnii ennen pääsiäistä siis. Saa nähdä kuinka käy...Sinnitellään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 5-6 kg viikossa on kyllä hurja määrä mun mielest! :) Eikä toi pienempikään ole paha, kunhan lähtee ;)

      Oon ihan sekavast kirjottan ku oikee tienny noissa ekoissa postauksissa et mistä alkaa kirjottaa ku niin paljo kerrottavaa. :D Mutta siis vuoden vaihteessa kun alotin laihduttaa niin painoin 153kg ja elikkäs vuoden alusta lähten 8kg mutta kokonaisuudessaan toi kymppi ku painavimmillani olen sen 155 painannu.

      Nyt nutraan kolmatta päivää :)

      Poista
  3. Onnea ekasta kympistä!!! Ja tsemppiä nutraukseen, ekan viikon kun saa sinniteltyä, niin sit lähtee sujumaan! Mä sain ekalla nutrauskerralla n. 15kg/5vkossa ja tokalla kerralla (ennen leikkausta) 9kg/4vkossa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaikki tsempit on tervetulleita :) Ja hienoja noi sun pudotetut määrät!

      Poista
  4. Tosi mieletön suoritus, onnea! :)

    (Voisit laittaa valkoisen lakanan vaikka kaappien oven yläosasta roikkumaan ja ottaa kuvat sen edessä?)

    VastaaPoista